Livrare si Retur

Livrarea comenzilor

  • Beneficiati de transport GRATUIT in Galati indiferent de suma produselor comandate. La comenzile de minim 300 RON, livrarea este GRATUITA si pentru toate celelalte orase de pe teritoriul Romaniei.
  • Produsele comandate pot fi ridicate si de catre client de la punctul de lucru al SC EQ Creative Talk.
  • Taxa de livrare este de ~ 18 RON ( pentru plata ramburs) sau ~ 14 lei (pentru plata in cont) indiferent de localitate sau de greutatea coletului pentru comenzi mai mici de 300 RON (cu exceptia orasului Galati). Nu adaugam costuri pentru km suplimentari si nici pentru kg suplimentare!
  • Comenzile plasate pana in ora 12:00 pleaca de la noi in aceeasi zi.

Expedierea produselor

Expedierea produselor se face prin curier rapid, doar pe teritoriul Romaniei. In orasul Galati, avem posibilitatea de a livra produsele personal, dupa confirmarea de plata.

Veti primi coletul in maxim 2 zile lucratoare. Marea majoritate a pachetelor ajung a doua zi lucratoare. Exceptie in perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Curierul livreaza in general intre orele 9-17 – Notati la adresa de livrare adresa la care puteti fi gasiti in intervalul acesta orar.

Retur

Daca observati ca unul dintre produsele comandate este deteriorat sau nu corespunde asteptarilor dvs., va rugam sa ne contactati pe e-mail: contact@eqcreativetalk.ro in termen de 48 de ore de la receptionarea coletului.

Vom face tot ceea ce este necesar pentru a inlocui produsul care nu corespunde, fara costuri de transport din partea dvs., sau rambursarea integrala a valorii acestuia in cazul in care nu doresti sa fie inlocuit.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa reparam cat mai repede astfel incat sa reducem la minim neplacerile pe care le-am creat.

Trimitem noi curierul la tine, nu te costa nimic!

  • Spune-ne adresa si data/ ora la care preferi ca, curierul sa ridice coletul.
  • Ambaleaza produsul intr-o cutie astfel incat sa fie protejat pe perioada transportului. Nu lipi eticheta pentru curier direct pe ambalajul produsului.
  • Curierul va veni cu eticheta coletului deja imprimata si o va lipi pe pachet.
  • Cand ajunge coletul la noi, te anuntam.

Retine ca transportul retur este GRATUIT, asadar tu nu trebuie sa achiti nimic curierului pentru transportul retur.

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat.

In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin email la contact@eqcreativetalk.ro, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Noi avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia.

 

Product added successful