Despre noi

EQ Creative Talk a luat nastere din dorinta unei mame de a-si ajuta copilul sa se dezvolte si sa creasca armonios atat fizic cat si pe plan emotional. Copiii se dezvolta armonios atunci cand se simt acceptati si mai ales iubiti neconditionat. Conteaza mai putin “ce” invata si mai mult “cum” invata. Intr-o societate care pune accent pe cunostinte, noi ne dorim sa punem accent pe emotii, pe intelegerea acestora.

EQ Creative Talk inseamna sa invatam cum sa vorbim si sa exprimam emotiile pe care le traim. Sa intelegem ce emotie sta in spatele fiecarui comportament in parte, ce anume o declanseaza si cum putem sa-i ajutam pe copii sa accepte si sa depaseasca starea produsa de emotia respectiva. Un copil echilibrat emotional va ajunge un adult implinit, echilibrat si rational.

EQ Creative Talk este un mic atelier de jocuri educative pentru copii. Jocurile sunt create manual, gandite impreuna cu psihologi, cu scopul de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte inteligenta emotionala, limbajul cognitiv si emotional. Fiecare joc este gandit pentru o categorie de varsta si pentru un set de cunostinte si emotii care pot fi intelese si prelucrate. In magazinul nostru veti gasi jocuri de cooperare, jocuri cu activitati diverse, puzzle-uri, planse tematice, carduri de asociere si multe alte materiale educative.

Distractie placuta!

EQ Creative Talk

 

Product added successful