Cum cumparati?

1.COMANDA ONLINE

Fie ca ati ales produsul cu ajutorul campului “Cauta“, sau ati navigat prin meniul din stanga ce cuprinde categoriile si subcategoriile de produse, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul “Adauga in cos” din dreptul produsului.

Produsul va fi directionat automat in cosul de cumparaturi, aflat in partea din dreapta sus a paginii. In aceasta sectiune puteti modifica cantitatea, sa renuntati sau sa adaugati unul sau mai multe produse.

Odata ce toate produsele dorite se afla in cos, apasati butonul “Comanda“.

Felicitari!
Ati ajuns la formularul de comanda. In cazul in care sunteti deja clientul nostru va rugam sa va logati cu userul si parola pentru acest site. Daca sunteti client nou, va rugam sa completati campurile cu datele dumneavoastra. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita de cea de facturare), va trebui sa selectati metoda de transport si cea de plata, sa bifati casuta cu termeni si conditii si sa apasati butonul de finalizare comanda.

Odata comanda plasata, veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care intampinati probleme la plasarea comenzii online pe e-mail contact@eqcreativetalk.ro.

2. COMANDA PRIN E-MAIL

Puteti plasa o comada folosind adresa contact@eqcreativetalk.ro. Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru confirmarea comenzii.

IMPORTANT! Va rugam ca la comenzile trimise prin e-mail sa completati urmatoarele informatii: nume, prenume, numar de telefon, nume produs, cantitate, adresa de livrare completa (strada, nr, bl, ap, localitate, judet).

Pentru produsele care se realizeaza doar pe comanda, se achita avans 50% prin transfer bancar, iar termenul de executie, livrare si montaj este de 20 zile lucratoare. Diferenta de plata se va efectua inainte de livrare si montaj, prin transfer bancar, conform facturii.

 

Product added successful